Silvestrovské menu

Sapori Italiani

SILVESTROVSKÉ MENU

NA SILVESTRA 31.12.2022 BUDE REŠTAURÁCIA OTVORENÁ OD 18:00 do 01:00 HOD. 
BUDE MOŽNÉ OCHUTNAŤ Z DVOCH MENU PODĽA VLASTNÉHO VÝBERU ( 1 MÄSOVE, 1 RYBACIE). CENA MENU NA OSOBU JE 45 €, ZAHŔŇA 1 DCL PROSECCA VALDOBBIADENE EXTRA DRY NA OSOBU, INÉ NÁPOJE NIE SÚ ZAHRNUTÉ.

VYŽADUJE SA REZEVÁCIA


Rybacie menu

150 gr. Slaný losos marinovaný na pomarančoch a tymiáne so cherry paradajkami a cibuľovými chipsami

200 gr. Tagliolini z čiernej sépie s morskými plodmi, citrónovo - zázvorovou omáčkou a slaným korálom 

350 gr. Otvorený morský vlk zapečený s Grana Padano syrom na bielom víne, so zemiakmi a zeleninou 

Mäsové menu

150 gr. Kapsička z hovädzieho carpaccia s ricotta syrom a jarnou cibuľkou na šaláte, s bazalkovým pestom a syrovými vločkami Pecorino romano

200 gr. Špaldové pappardelle s kačacím ragu, zeleným korením a čakankou

300 gr. Hovädzia sviečkovica v rozmarínovo - cestovinovej kruste, s karamelizovanými lesnými plodmi, zeleninou a zemiakmi

Silvestrovský dezert


MENU DI S. SILVESTRO
IL GIORNO 31.12.2022 SAN SILVESTRO, IL RISTORANTE SARÁ APERTO DALLE ORE 18:00 ALLE ORE 01:00. SARÁ POSSIBILE DEGUSTARE 2 MENÚ A SCELTA, UNO A BASE DI CARNE, UNO A BASE DI PESCE, A 45 € A PERSONA COMPRESO UN BICCHIERE 1 DCL DI PROSECCO VALDOBBIADENE EXTRA DRY. ALTRE BEVANDE ESCLUSE.

E ́ NECESSARIA LA PRENOTAZIONE


Menu di pesce

150 gr. Salmone salato all ́arancia e timo, pomodoro pomcassé e chips di cipolle fritte

200 gr. Tagliolini al nero di sepia ai frutti di mare, con bisque al limone e zenzero e corallo salato

300 gr. Branzino aperto con julienne di patate e formaggio Grana al Pinot grigio, verdue e patate

Menu di carne

150 gr. Fagottini di carpaccio di manzo con ricotta e cipollina su insalatine novelle, pesto di basilico e Pecorino romano a scaglie

200 gr. Pappardelle di farro con ragú di anatra, pepe verde e cicoria

300 gr. Filetto di manzo al Bardolino, in crosta di pasta alimentare al rosmarino, frutti di bosco caramellati, verdure e patate

Dolce di S. Silvestro


NEW YEAR ́S EVE MENU
ON NEW YEAR ́S EVE 31.12.2022. THE RESTAURANT WILL BE OPEN FROM 6pm TO 1am. IT WILL BE POSSIBLE TO TASTE 2 MENUS OF YOUR CHOICE. ONE MEAT- BASED, ONE FISH- BASED AT 45 € PER PERSON INCLUDING A 1 DCL GLASS OF PROSECCO VALDOBBIADENE EXTRA DRY, OTHER DRINKS NOT INCLUDED. 

RESERVATIONS ARE REQUIRED


Fish menu

150 g Salted salmon marinated in oranges and thyme with cherry tomatoes and onion chips

200 g Black cuttle fish tagliolini with seafood, lemon - ginger sauce and salty coral

300 g Open sea bass baked with Grana Padano cheese on white wine with potatoes and vegetables

Meat menu

150 g Salted salmon marinated in oranges and thyme with cherry tomatoes and onion chips 

200 g Black cuttle fish tagliolini with seafood, lemon - ginger sauce and salty coral

300 g Open sea bass baked with Grana Padano cheese on white wine with potatoes and vegetables


New Year ́s Eve cake




Alergény - Allergeni - Allergens

1. Obilniny obsahujúce lepok 2. Kôrovce a výrobky z nich 3. Vajcia a výrobky z nich 4. Ryby a výrobky z nich 5. Arašidy a výrobky z nich 6. Sójové zrná a výrobky z nich 7. Mlieko a výrobky z neho 8. Orechy a výrobky z nich 9. Zeler a výrobky z neho 10. Horčica a výrobky z nej 11. Sezamové semená a výrobky z nich 12. Oxid siričitý a siričitany 13. Vlčí bôb a výrobky z neho 14. Mäkkýše a výrobky z nich 15. Med